Tavasz illata aromaterápiás illóolaj 100%-os 10 ml
search
  • Tavasz illata aromaterápiás illóolaj 100%-os 10 ml

Tavasz illata aromaterápiás illóolaj 100%-os 10 ml

1 090 Ft

(Odoratus vernus)

10 ml

Készleten Mennyiség

  • Ingyenes átvételi lehetőség budapesti üzletünkben, azonnal készletről Ingyenes átvételi lehetőség budapesti üzletünkben, azonnal készletről
  • Országos házhozszállítás futárral 1-3 munkanap alatt Országos házhozszállítás futárral 1-3 munkanap alatt
  • Több ezer elégedett vásárló Több ezer elégedett vásárló
Leírás

A TAVASZ ILLATA - FRÜHLING - frissítő, tavaszi illatkompozició, elsősorban párologtatáshoz, diffúzorokba. Illat, mellyel az év bármely szakában megidézheted magadnak a tavaszt.

Csodás évszak a tavasz! Sokak kedvence, hisz a hosszú, sötét hónapok után végre kizöldül a világ, zöldbe borulnak a fák, a madarak véget nem érően csivitelnek pirkadattól napnyugtáig. Minden halad a maga tavaszi rendje szerint. A természet illatos színekbe burkolta már magát, nyílnak a virágok szépen sorban, szép lassan virágba borul minden.

 

A tavaszi erdő maga a csoda. A zöldelő fák különleges energiával töltik meg a levegőt, láthatatlanul fújják le rólad a nehéz súlyokat, átölelve őket pedig hihetetlen energiákkal tudod feltölteni magad. Fújd ki magadból a hétköznapok feszültségét, járjon át a békesség érzése. Ha teheted, sétálj sokat, járd az erdőt, mezőt, réteket! Lélegezd be a tavaszt!

A tavasz illatát az otthonodba is becsempészheted, ha cseppentesz ebből az olajból a párologtatóba 8-10 cseppet. Éld át nyitott szívvel a tavaszi csodát, nem fogsz csalódni!

Termék részletei
3559
Aromatáblázat

Aromatáblázat