Szauna aromaterápiás illóolaj 100%-os 10 ml
search
  • Szauna aromaterápiás illóolaj 100%-os 10 ml

Szauna aromaterápiás illóolaj 100%-os 10 ml

1 090 Ft

(Sauna)

10 ml

Készleten Mennyiség

  • Ingyenes átvételi lehetőség budapesti üzletünkben, azonnal készletről Ingyenes átvételi lehetőség budapesti üzletünkben, azonnal készletről
  • Országos házhozszállítás futárral 1-3 munkanap alatt Országos házhozszállítás futárral 1-3 munkanap alatt
  • Több ezer elégedett vásárló Több ezer elégedett vásárló
Leírás

A SZAUNA illóolaj-kompozició kifejezetten a szaunázáshoz lett kifejlesztve. Az eukaliptusz, borsmenta és fenyő fantasztikus, immunrendszert erősítő keveréke, mely felfrissíti a testet és a lelket, miközben - akár infraszaunában is - körbeleng minket a "klasszikus" szauna-illat.

A szaunázók körében nagyon kedvelt, keresett olaj!

A szaunában számos élettani folyamat felerősödik, intenzitása fokozódik testünk meleg ellen történő védekezésében. Amely táplálékot, vagy épp folyadékot beviszünk, sokkal hamarabb szívódik fel, a bőrbe juttatott anyagok pórusokon történő beáramlása szintén fokozott az izzadás folyamata mellett.
Szaunaprogramok alatt, vagy éppen egyéni felöntéseink alkalmával sokszor érezhetjük, hogy a párával telített levegőben a kályhán használt illatunk olykor teljesen más, mint amit az üvegcse tartalmának normál környezetben történő illatozásakor érzünk. Van, hogy pozitív, olykor negatív értelemben. Egy dolog azonban bizonyos: az illatot erőteljesebben érezzük a páradús környezetben.
Az illatanyag molekulái a kályhával érintkezve és a páradús légtérben felszabadulva a szauna mikroklímájában könnyedén eljutnak a bent ülők szaglószervéhez, a kályhára öntést követően szinte azonnal szag- és illatérzetet kiváltva.
A molekulák másik része a bőrünkre kerülve felszívódik, mely hatás különösen intenzív felöntések alkalmával. Így az olajok, illatok hatása hármas: légzőszerveinkre kifejtett hatása mellett bőrünkön felszívódva is hat, természetesen a legmeghatározóbb - pszichés, hangulati, érzelmi - befolyások mellett.
Termék részletei
3556
Aromatáblázat

Aromatáblázat