PM-02 inspired by Chopard - CAŠMIR EdP női parfüm
search
  • PM-02 inspired by Chopard - CAŠMIR EdP női parfüm

PM-02 inspired by Chopard - CAŠMIR EdP női parfüm

450 Ft

Inspired by:
CAŠMIR
Chopard
orientális (keleties) - ámbrás

Válassz kiszerelést: 2 ml illatminta fiola
Készleten Mennyiség

Illatkompozíció: orientális (keleties) - ámbrás

PM-02 illatjegyei (inspired by: * CAŠMIR * Chopard)

Fejillatmálna, fekete ribizli, sárgabarack, barack
Szívillatfahéj, szegfű, mandarin-narancs
Alapillatopoponax (édes mirha), tonkabab, benzoin (vaníliás, balzsamos illat), vanília

PM Eau de Parfum – EdP * 25 és 30 ml * Germany

Azok a Hölgyek és Urak, akik sűrűn változtatnak illatot, vagy szeretnek egyszerre 3-10 illat közül választani, általában szívesebben vásárolnak kisebb, 25 vagy 30 ml-es parfümöt. Így lehetőségük nyílik arra, hogy mindig az alkalomhoz illő, kedvüknek megfelelő illattal varázsolják el önmagukat és környezetüket.

Mit kell tudnod a PM parfümökről:

PM márkanéven a világ legdivatosabb, legismertebb közel 80 női és férfi parfümjéből álló illatkollekciónk választékát további több mint 40 illattal bővítettük. Valamennyi 30 és 25 ml-es parfüm Natural Spray Vaporisateur, azaz szórófejes! Egytől-egyig varázslatos illatok, Hölgyeknek és Uraknak egyaránt!

Miért ilyen kedvezőek az árak?

A válasz egyetlen mondatban összefoglalható: Mesés illatok egységcsomagolásban, modern, szép formájú üvegekben, egységáron, ahol az illatokat számok alapján különböztetjük meg!
Az egyes parfümök árát tehát * az illattól függetlenül * mindig csak a kiszerelés, a méret határozza meg! Aki ismeri az illatok hatalmát, ad a megjelenésére, szereti a márkás illatokat, annak a díszes üveg, elegáns csomagolás helyett (mely legalább a felét teszi ki egy parfüm árának), maga az illat és az ár a fontos!

Tudnivalók:

A PM parfümök, parfümtermékek alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak!
Minden PM Eau de Parfum bőr- és környezetbarát, az optimális adagolást a hajtógáz nélküli pumpa biztosítja. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:

EdP minőség, egységesen 13% parfümolaj-koncentráció

1005-PM-02

Adatlap

Illat típusa
Orientális - keleties
Inspirálta
Chopard