Mandarin aromaterápiás illóolaj 100%-os 10 ml
search
  • Mandarin aromaterápiás illóolaj 100%-os 10 ml

Mandarin aromaterápiás illóolaj 100%-os 10 ml

1 090 Ft

(Citrus reticulata)

10 ml

Készleten Mennyiség

  • Ingyenes átvételi lehetőség budapesti üzletünkben, azonnal készletről Ingyenes átvételi lehetőség budapesti üzletünkben, azonnal készletről
  • Országos házhozszállítás futárral 1-3 munkanap alatt Országos házhozszállítás futárral 1-3 munkanap alatt
  • Több ezer elégedett vásárló Több ezer elégedett vásárló
Leírás

A MANDARIN illóolajat a gyümölcs héjából nyerik ki hidegen sajtolással. Főbb összetevői: Limonen, terpinen, metilantranilát.
Sokan ismeritek a mandarin illatát, és talán már az illóolajával is találkoztatok, de jótékony hatásai talán nem annyira köztudottak. A gyógyító erejű mandarin olaj azt sugallja:  Játékos kedvvel, vidáman élj!

A mandarin a citrus félék családjába tartozik, botanikai neve Citrus reticulata. Fája egy kicsi örökzöld fa, mely hasonlít a narancshoz, de gyümölcse kisebb és édesebb. Valójában Kínában őshonos, de manapság már Olaszország állítja elő a mandarin olajat a legnagyobb mennyiségben.

Aromalámpás párologtatása feszültségoldó, szorongásgátló, nyugtató, ellazító hatású, hatékonyan kezeli az álmatlanságot. Testápoló olaj készítéséhez is kiváló.

A mandarin illóolaj használható parfümök készítésére, szappanok illatosítására, de számos pozitív hatása is van szervezetünkre nézve.

Termék részletei
3537
Aromatáblázat

Aromatáblázat