PM-65 inspired by Jil Sander - J. S. SUN EdP női parfüm
search
  • PM-65 inspired by Jil Sander - J. S. SUN EdP női parfüm

PM-65 inspired by Jil Sander - J. S. SUN EdP női parfüm

Inspired by:
J. S. SUN
Jil Sander
virágos - édes

Válassz kiszerelést: 2 ml illatminta fiola
  • Ingyenes átvételi lehetőség budapesti üzletünkben, azonnal készletről Ingyenes átvételi lehetőség budapesti üzletünkben, azonnal készletről
  • Országos házhozszállítás futárral 1-3 munkanap alatt Országos házhozszállítás futárral 1-3 munkanap alatt
  • Több ezer elégedett vásárló Több ezer elégedett vásárló
Leírás

Illatkompozíció: virágos - édes

PM-65 illatjegyei (inspired by: * J. S. SUN * Jil Sander)

Fejillatcitrom, narancs
Szívillatbergamott, rózsa, ylang ylang, vanília,
Alapillattonkabab, ámbra

A nyári hónapok legszebb pillanatai ihlették ezt a parfümöt. A citrusos fejjegyek akár a napsugarak, energiával és jókedvvel töltenek fel. A szívjegy szokatlan virágkompozícióból áll össze: íriszből, ylang ylangból, napraforgóból és szegfűből. A bázisjegy pedig a vaníliának, a tonkababnak, a cédrusnak és a benzoinnak köszönhetően lágyan melengető, akárcsak a tavaszi napfény. Az igényes, elegáns, öntudatos hölgyek illata.

PM Eau de Parfum – EdP * 25 és 30 ml * Germany

Azok a Hölgyek és Urak, akik sűrűn változtatnak illatot, vagy szeretnek egyszerre 3-10 illat közül választani, általában szívesebben vásárolnak kisebb, 25 vagy 30 ml-es parfümöt. Így lehetőségük nyílik arra, hogy mindig az alkalomhoz illő, kedvüknek megfelelő illattal varázsolják el önmagukat és környezetüket.

Mit kell tudnod a PM parfümökről:

PM márkanéven a világ legdivatosabb, legismertebb közel 80 női és férfi parfümjéből álló illatkollekciónk választékát további több mint 40 illattal bővítettük. Valamennyi 30 és 25 ml-es parfüm Natural Spray Vaporisateur, azaz szórófejes! Egytől-egyig varázslatos illatok, Hölgyeknek és Uraknak egyaránt!

Miért ilyen kedvezőek az árak?

A válasz egyetlen mondatban összefoglalható: Mesés illatok egységcsomagolásban, modern, szép formájú üvegekben, egységáron, ahol az illatokat számok alapján különböztetjük meg!
Az egyes parfümök árát tehát * az illattól függetlenül * mindig csak a kiszerelés, a méret határozza meg! Aki ismeri az illatok hatalmát, ad a megjelenésére, szereti a márkás illatokat, annak a díszes üveg, elegáns csomagolás helyett (mely legalább a felét teszi ki egy parfüm árának), maga az illat és az ár a fontos!

Tudnivalók:

A PM parfümök, parfümtermékek alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak!
Minden PM Eau de Parfum bőr- és környezetbarát, az optimális adagolást a hajtógáz nélküli pumpa biztosítja. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:

EdP minőség, egységesen 13% parfümolaj-koncentráció

Termék részletei
1005-PM-65

Adatlap

Illat típusa
Édes
Inspirálta
Jil Sander