B-40 inspired by Jean-Paul Gaultier - J.P. GAULTIER EdP női parfüm
search
  • B-40 inspired by Jean-Paul Gaultier - J.P. GAULTIER EdP női parfüm

B-40 inspired by Jean-Paul Gaultier - J.P. GAULTIER EdP női parfüm

7 890 Ft

Inspired by:
J.P. GAULTIER
Jean-Paul Gaultier
orientális - ámbrás

Válassz kiszerelést: 100 ml
Készleten Mennyiség

Illatkompozíció: orientális - ámbrás

B-40 illatjegyei (inspired by: * J.P. GAULTIER * Jean-Paul Gaultier)

Fejillatkövirózsa
Szívillatvanília
Alapillatpézsma, ámbra

A természetes szépség, nőiesség és elegancia előtt tisztelgő női parfüm, mely tökéletesen támogatja viselője természetes báját és fesztelen eleganciáját. Orientális-ámbrás illat, különleges összetevőkkel, elsősorban az érzelemgazdag, elegáns, érzékeny hölgyek illata. Ajánlott általános viseletre, de tökéletes választás különleges alkalmakra is.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 100 ml * Made in Germany

A 100 ml-es parfümök az árat tekintve mindkét változatban (szórófejes és utántöltős) messze a legkedvezőbbek. Ez a kiszerelés azoknak a legideálisabb, akik már megtalálták a kedvenc illatukat!

Mit kell tudnod a BODICO parfümökről:

BODICO márkanéven * német csúcsminőségben * jelenleg a világ legdivatosabb, legismertebb közel 80 női és férfi parfüm illatából tudsz választani! Az egyes illatokból rendelhető további parfümtermékek választékával, a teljességet, az illatok tökéletes összhangját kínáljuk Hölgyeknek és Uraknak egyaránt!
Fantasztikus illatkollekció mindazoknak, akiknek a külcsín helyett a belbecs számít!

Miért ilyen kedvezőek az árak?

A válasz egyetlen mondatban összefoglalható: Mesés illatok egységcsomagolásban, modern, szép formájú üvegekben, egységáron, ahol az illatokat számok alapján különböztetjük meg!
Az egyes parfümök árát tehát * az illattól függetlenül * mindig csak a kiszerelés, a méret határozza meg! Aki ismeri az illatok hatalmát, ad a megjelenésére, szereti a márkás illatokat, annak a díszes üveg, elegáns csomagolás helyett (mely legalább a felét teszi ki egy parfüm árának), maga az illat és az ár a fontos!

Tudnivalók:

A BODICO parfümök, parfümtermékek alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak!
Minden  BODICO Eau de Parfum bőr- és környezetbarát, az optimális adagolást a hajtógáz nélküli pumpa biztosítja. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:

EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció

001-B-40

Adatlap

Illat típusa
Orientális - keleties
Inspirálta
Jean-Paul Gaultier