Moschus (pézsma) aromaterápiás illóolaj 100%-os 10 ml
search
  • Moschus (pézsma) aromaterápiás illóolaj 100%-os 10 ml

Moschus (pézsma) aromaterápiás illóolaj 100%-os 10 ml

1 090 Ft

(Malva moschata)

10 ml

Készleten Mennyiség

  • Ingyenes átvételi lehetőség budapesti üzletünkben, azonnal készletről Ingyenes átvételi lehetőség budapesti üzletünkben, azonnal készletről
  • Országos házhozszállítás futárral 1-3 munkanap alatt Országos házhozszállítás futárral 1-3 munkanap alatt
  • Több ezer elégedett vásárló Több ezer elégedett vásárló
Leírás

A MOSCHUS más néven pézsma illóolaj erőteljes, kellemes illat, amelyet általában földesnek vagy fás illatnak érzünk. Ez az egyik legrégebbi, állati eredetű illatanyag, mely a mai napig a leggyakrabban használt alapanyaga a parfümöknek. Ára háromszorosa az aranyénak, ezért (és az állat vadászati tilalma miatt) ma már inkább a pézsmamályva (Abelmoschus moschatus) növény magtokjából állítják elő. A pézsmaillat kedvezően hat a pszichére, segíti az ellazulást, élénkít és jó kedvre derít, ezért az orvoslás és az aromaterápia is előszeretettel alkalmazza. Ugyanakkor rendkívül erős afrodiziákumnak is tekintik.

Javasolt alkalmazása: párologtatással a rosszullétet csökkenthetjük, elkerülhetjük az esetleges ájulást. Kiváló vágyfokozó hatása van.
Illatszerekhez rögzítő anyagnak adják. Ez a legtartósabb illatanyag valamennyi parfümösszetevő között: zsebkendőre tett egyetlen csepp is nagyon sokáig illatozik.
Csökkenti a hozzáadott anyagok párolgási sebességét, így növelve az illatanyagok tartósságát a parfümökben, parfümtermékekben.

Akárcsak a többi illóolaj, természetesen, a moschus is használható még zsebkendőre, száraz virágszirmokra, padlószőnyegre, felmosó- és öblítővízbe, mosógépbe, autó- és lakás diffúzorba, nedves portörléskor, ruhásszekrény belső, és természetesen a lakás bármely szegletének illatosítására.

Termék részletei
3542
Aromatáblázat

Aromatáblázat