B-42 inspired by Rochas - ROCHAS MAN EdP férfi parfüm
search
  • B-42 inspired by Rochas - ROCHAS MAN EdP férfi parfüm

B-42 inspired by Rochas - ROCHAS MAN EdP férfi parfüm

3 590 Ft

Inspired by:
ROCHAS MAN
Rochas
orientális - fás, ámbrás

Válassz kiszerelést: 25 ml
Készleten Mennyiség

Illatkompozíció: orientális - fás, ámbrás

B-42 illatjegyei (inspired by: * ROCHAS MAN * Rochas)

Fejillatbergamott, zöld levelek, levendula
Szívillatjázmin, gyöngyvirág, pézsma
Alapillatámbra, kávé, szantálfa, vanília, pacsuli, málna

Tökéletesen modern, nem mindennapi illat, mely a viselőjének összetéveszthetetlen karizmát kölcsönöz, és támogatja céljai megvalósításában. Orientális, fás, aromás illat, mely főként esti és különleges alkalmakra való viselet.

BODICO Eau de Parfum – EdP * 25 és 30 ml * Made in Germany

Azok a Hölgyek és Urak, akik sűrűn változtatnak illatot, vagy szeretnek egyszerre 3-10 illat közül választani, általában szívesebben vásárolnak kisebb, 25 vagy 30 ml-es parfümöt. Így lehetőségük nyílik arra, hogy mindig az alkalomhoz illő, kedvüknek megfelelő illattal varázsolják el önmagukat és környezetüket.

Mit kell tudnod a BODICO parfümökről:

BODICO márkanéven * német csúcsminőségben * jelenleg a világ legdivatosabb, legismertebb közel 80 női és férfi parfüm illatából tudsz választani! Az egyes illatokból rendelhető további parfümtermékek választékával, a teljességet, az illatok tökéletes összhangját kínáljuk Hölgyeknek és Uraknak egyaránt!
Fantasztikus illatkollekció mindazoknak, akiknek a külcsín helyett a belbecs számít!

Miért ilyen kedvezőek az árak?

A válasz egyetlen mondatban összefoglalható: Mesés illatok egységcsomagolásban, modern, szép formájú üvegekben, egységáron, ahol az illatokat számok alapján különböztetjük meg!
Az egyes parfümök árát tehát * az illattól függetlenül * mindig csak a kiszerelés, a méret határozza meg! Aki ismeri az illatok hatalmát, ad a megjelenésére, szereti a márkás illatokat, annak a díszes üveg, elegáns csomagolás helyett (mely legalább a felét teszi ki egy parfüm árának), maga az illat és az ár a fontos!

Tudnivalók:

A BODICO parfümök, parfümtermékek alapanyagai ugyanazon szállítóktól származnak, melyek a világszerte legkeresettebb parfümök előállítóinak szállítanak!
Minden  BODICO Eau de Parfum bőr- és környezetbarát, az optimális adagolást a hajtógáz nélküli pumpa biztosítja. A magas százalékú illatanyag-tartalomnak köszönhetően hosszan tartó, intenzív hatást biztosítanak.

Összetétel:

EdP minőség, 12 - 17% parfümolaj-koncentráció

003-B-42

Adatlap

Illat típusa
Orientális - keleties
Inspirálta
Rochas