Citrom aromaterápiás illóolaj 100%-os 10 ml
search
  • Citrom aromaterápiás illóolaj 100%-os 10 ml

Citrom aromaterápiás illóolaj 100%-os 10 ml

1 090 Ft

(Citrus limon)

10 ml

Készleten Mennyiség

  • Ingyenes átvételi lehetőség budapesti üzletünkben, azonnal készletről Ingyenes átvételi lehetőség budapesti üzletünkben, azonnal készletről
  • Országos házhozszállítás futárral 1-3 munkanap alatt Országos házhozszállítás futárral 1-3 munkanap alatt
  • Több ezer elégedett vásárló Több ezer elégedett vásárló
Leírás

A CITROM illóolaj szinte nélkülözhetetlen a különböző helyiségek légterének fertőtlenítésében. Remek légfrissítő, illatosító, mely kiváló inhalálásra, arcgőzölésre, de akár szájvíz készítéséhez is használható.
A citromolaj nagyon hatékony a torokfájás, a köhögés, a megfázás és hasonló felső légúti betegségek tüneteinek enyhítésében.
Tegyünk 5-10 csepp citrom illóolajat valamilyen alapolajba (például édesmandula-, jojoba-, búzacsíra-olajba), és masszírozzuk be a mellkasunkba, a torok területére, vagy éppen az orrunk két oldalára, az orrcimpákhoz. Ez segít fellazítani, eltávolítani a felgyülemlett váladékot és lehetővé teszi, hogy könnyebben lélegezzünk.
A citromolaj hangulatunkra gyakorolt hatása nemcsak abban nyilvánul meg, hogy vidámabbak és élénkebbek leszünk tőle. 10-15 csepp citromolajat egy zsebkendőre csepegtetve olyan "gyorssegélyt" kaphatunk, melyet bárhová magunkkal vihetünk (például a táskánkban), és mélyeket lélegezve belőle azonnal felfrissíthetjük magunkat. Segítségével jobban tudunk koncentrálni, elillan a fáradtságunk, és a bennünk lévő stresszt, feszültséget is csökkenthetjük. Vizsgára készüléskor, tanuláskor különösen érdemes alkalmazni ezt a módszert!

Termék részletei
3510
Aromatáblázat

Aromatáblázat